Новости

07 ЈУНИ 2024
Соопштение

Пријава на дефекти за улично осветлување на телефонски бр:042 528 300.


17 МАЈ 2024
Соопштение

Јавен повик број 01-2024 за оператори за давање на погребални услуги.Погледнете

тука


13 НОЕ 2023
Соопштение

Јавен оглас за вработување бр.02/2023. Огласот може да погледнете на следниот

линк


24 OKT 2023
Соопштение

Јавен оглас бр.02/2023. Огласот може да погледнете на следниот

линк


30 МАЈ 2023
Одлуки по Јавен оглас

Одлуки по јавен оглас01-2023 може да погледнете на следниот

линк


08 МАЈ 2023
Јавен оглас

Јавен оглас бр.01/2023.? Огласот може да го погледнете на следниот

линк


Panerai Ferrari Replica Panerai Luminor Replica Watches Panerai Luminor Base Replica Panerai Luminor Chrono Replica Replica Panerai Luminor Submersible Watches Patek Philippe Replica Watches Richard Mille Replica Watches Ulysse Nardin Replica Watches Blancpain Replica Watches Rolex Replica best replica watches